NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

Nieuwe directeur voor Brabantse Milieufederatie

3 januari 2006

De Brabantse Milieufederatie heeft een nieuwe directeur benoemd. Het is Jan van Rijen uit Middelbeers. Het bestuur van de Brabantse Milieufederatie is blij met deze benoeming. Zij ziet in Jan van Rijen een uitstekende opvolger voor de huidige directeur, Jaap van der Schroeff. Met de nieuwe directeur gaat de BMF in 2006 door met het leveren van haar constructieve bijdrage aan het behouden van ons mooie Brabant, door samen met andere organisatie de vele kansen die er liggen voor versterking van natuur, milieu en landschap met beide handen aan te grijpen.

Jan van Rijen (44) is geboren en getogen in Brabant, en beschikt over ruime ervaring en kennis op vele vlakken van het werkgebied van de BMF. De Brabantse Milieufederatie kent Jan van Rijen als iemand die al jarenlang betrokken is bij haar werk. Op basis van die betrokkenheid heeft hij zich een goede visie op het reilen en zeilen van de BMF gevormd en is hij zeer gemotiveerd om voor de BMF aan de slag te gaan. Vanuit zijn huidige werk als stroomgebiedmanager Beerze en Reusel van Waterschap De Dommel en ook door zijn andere maatschappelijke activiteiten heeft hij een actueel Brabants netwerk. Daarin is hij een bruggenbouwer. Hij staat bekend als iemand die met beide benen op de grond, beter gezegd 'in de Brabantse bodem', staat.

Jan van Rijen zal op 1 maart aanstaande aan zijn nieuwe taak beginnen. Hij zal bij de afscheidsbijeenkomst voor Jaap van der Schroeff op 2 februari aanwezig zijn en daar als de nieuwe directeur worden voorgesteld.  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet