NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

Wildzoekers gezocht voor stoer buitenwerk

20 oktober 2005

Op zaterdag 5 november is de landelijke Natuurwerkdag. Jong en oud gaan dan in de natuur aan de slag. Ook WILDzoekers steken de handen uit de mouwen. Ook zin in stoere buitenklusjes? Geef je op en doe mee!

Struinen
WILDzoekers is dé nieuwe natuurclub voor echte natuurfans van 8 tot 16 jaar. Voor iedereen die de bossen in wil trekken of door de duinen wil struinen, organiseert WILDzoekers het hele jaar door WILDactiviteiten. Op de website van WILDzoekers kunnen de leden hun waarnemingen, foto's en natuurweetjes delen met andere WILDzoekers. WILDzoekers is een initiatief van onder andere Natuurmonumenten en Vogelbescherming.

Kom ook!
Voor het eerst zijn tijdens de landelijke natuurwerkdag speciale WILDzoekers-locaties ingericht. Spandoeken maken die gebieden herkenbaar. WILDzoekers krijgen een T-shirt om te laten zien dat zij trots actief zijn in de natuur. Ben je WILDzoeker of wil je er een worden en in actie komen? Kom dan ook naar de Natuurwerkdag. De locaties zijn: Noord-Holland: Zwanenwater, Overijssel: Sprengenberg, Flevoland: Harderbos en Waterloopbos, Gelderland: Montferland en Nationaal Park Veluwezoom. Aanmelden kan op www.natuurwerkdag.nl
 

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet